Productie

AVK Ravestein BV is leverancier en producent van technische rubberproducten. Wij verzorgen maatwerk voor al uw oplossingen. Klantspecifiek of standaard, zowel in kleine als grote series.

Procesindustrie

Dankzij onze grondstofkennis en ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om specialistische rubberartikelen te ontwikkelen en te produceren. Wij richten ons met name op de machinebouw, procesindustrie, landbouw, voedselindustrie, waterindustrie, assemblagebouw en de transportsector. Daarnaast hebben wij diverse producten gerealiseerd voor medische toepassingen en de ruimtevaart.
Kortom; producten en componenten voor alle mogelijke technische toepassingen. 

Rubber-kunststofverbindingen

U kunt bij ons terecht voor onder meer rubber profielen, ringen, afdichtingen en walsbekleding. Daarnaast zijn wij zeer bekwaam in het vervaardigen van rubber-metaalverbindingen, rubber-kunststofverbindingen en rubber-keramiekverbindingen. Een toegesneden logistiek systeem garandeert bovendien de reproduceerbaarheid van elk product. Toegevoegde waarde geven wij door middel van cryogene ontbraming, waardoor wij onze producten perfect verzorgd kunnen afleveren.

Lees verder:AVK Ravestein BV
Havenweg 12
5145 NJ Waalwijk
Tel. (0416) 340 630
Fax (0416) 332 040
info@avkravestein.nl
Privacy policy